Conflicte dels taxis a Barcelona

Sobre l’anomenat “conflicte del taxi”, ja vaig expressar la meva opinió al respecte en el post “No és la tecnologia, només”. Vagi per endavant.

Sobre la situació actual:
? L’ús de la violència només serveix per perdre raons, per molta raó que es pugui tenir o no en això del taxi, i en tantes altres coses de la vida.

? Quan l’única solució que va oferir Pedro Sánchez en el seu moment va ser fer de Pilat i espolsar-se la responsabilitat, va començar a demostrar que la seva presidència seria molt shakespearina… Molt soroll per a no res.

? Al seu torn, el Govern de Catalunya ha demostrat que prometre per no complir, normalment, acostuma a portar a un conflicte més greu: el que va prometre a l’estiu per resoldre el conflicte taxis no té res a veure amb el que s’ha trobat el sector sobre la taula aquest mes de gener.

? Mentrestant, durant el cap de setmana, Ada Colau ens ha il·lustrat sobre la seva sexualitat, però poca cosa sobre el que estava passant als carrers de Barcelona. I ha mostrat un “perfileo” dels que fan època…

? Governar és alguna cosa més que anar amb avió oficial o donar falses promeses… Que deixin estar la política d’alta volada i eleccions, i que s’afanyin a resoldre aquest conflicte dels taxis que afecta la ciutadania i que comença a estar farta de tots i de tothom. I raó no els falta…