H_MEDIA_MBIENT_INDUSTRIA_ECONOMIA

MEDI AMBIENT, INDÚSTRIA I ECONOMIA CIRCULAR

QUÈ HEM FET I QUÈ FAREM?

L’economia circular és un canvi essencial de model econòmic que afecta transversalment tots els sectors per lluitar contra el canvi climàtic. Hem treballat aquest paquet legislatiu que afecta els residus, els abocadors, els envasos, l’ecodisseny dels productes…, així com també seguirem apostant per la indústria i la consecució dels objectius mediambientals. Uns altres punts destacats de la legislatura han estat el treball a la Comissió d’investigació sobre el frau en les emissions d’automòbils (Dieselgate) i l’informe sobre gestió forestal.
D’entre els temes territorials treballats, destaca la defensa del cabal ecològic de l’Ebre davant el Pla Hidrològic Nacional, el rebuig al projecte Castor i el suport als projectes de recerca i innovació industrial.

Frances Gambús | Eurodiputat

LA TEVA VEU A EUROPA 

Com podem ajudar a millorar la situació de la indústria i lluitar contra el canvi climàtic? Tens alguna proposta? Creus que hem de fer arribar alguna problemàtica a les institucions europees? Contacta’ns!

DOCUMENTS

Aquí podràs trobar documents d’interès sobre aquest apartat: informes, preguntes parlamentàries, esmenes, notícies i retalls de premsa…

CONTACTA AMB NOSALTRES

BARCELONA

(+34) 688 89 69 10
oficina@francescgambus.eu

BRUSEL·LES

BRU +32 (0) 2 28 45102
STR +33 (0) 3 88 1 75102
francesc.gambus@europarl.europa.eu