Els joves centren la 5a jornada de valors europeus organitzada per l’eurodiputat Francesc Gambús

L’acte serà dirigit i moderat pel periodista Àlex Cubero

L’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús ha organitzat la cinquena sessió del cicle de jornades “Una Europa amb valors”, en què el debat se centrarà en la situació dels joves i la seva visió sobre la Unió Europea.

Divendres, 23 de febrer

La jornada tindrà lloc el divendres, 23 de febrer, a partir de les 9.30 h, a l’Aula Europa (seu de les institucions europees a Barcelona – Passeig de Gràcia, 90).

En quina Europa volen viure els joves?

Els debats seran presentats i moderats pel periodista Àlex Cubero, de l’agència EFE. L’acte començarà amb un diàleg entre Cubero i Blanca Padrós, advocada especialista en dret internacional. Posteriorment, es durà a terme la taula rodona sobre “En quina Europa volen viure els joves?”, amb Anna Gumbau, periodista i ex-directora de comunicació d’AEGEE-Europe, Jaume Ríos, politòleg i representant de Debat.org, Víctor López, politòleg i representant d'”Horitzó Europa”, i Laia Castellana, politòloga i ex-becària al Parlament Europeu.

El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, donarà la benvinguda als assistents, i les conclusions de la jornada i la cloenda de l’acte aniran a càrrec de l’eurodiputat Francesc Gambús, independent en el Grup del Partit Popular Europeu.

Cicle “Una Europa amb valors”

“Una Europa amb valors” és un conjunt de jornades organitzades per l’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús que tracta sobre la crisi dels valors europeus, propostes per pal·liar l’allunyament dels ciutadans vers el projecte europeu i el paper de la societat civil per construir una Europa amb valors.

Accés sense barreres arquitectòniques – Entrada lliure / aforament limitat – Cal confirmar assistència a: oficina@francescgambus.eu