Inici de campanya

GUANYEMNOS-EUROPA

Ja hem començat la campanya. Per fi. Aquesta nit hem fet el tradicional míting d’inici. A partir d’ara ja podem explicar les bondats del nostre programa, la necessitat de que la gent vagi a votar i, a més a més, podem demanar que votin a Convergència i Unió.

Com aquells productes de tota la vida, Convergència i Unió és la marca de confiança. Tenim defectes, com totes les obres humanes, però som consistents, coherents i tothom sap què podem oferir.

Treballar, treballar i més treballar, sempre en favor dels interessos de Catalunya, com bé deia el president Mas en la seva intervenció.

Us aplego un article que m’ha publicat avui el diari electrònic e-noticies.com i que ve a ser un resum de com he percebut la precampanya fins avui.

Per cert, amb la visita a l’Alt Empordà i el Gironès, ja són 21 les comarques visitades des que vaig ser escollit candidat a les eleccions europees. Portem bon ritme, i podrem acabar la campanya havent-les visitat totes. Amb la satisfacció, a més a més, de que com contestava l’altre dia a un tuitaire, no estic anant a cap comarca que no hagués trepitjat abans i estic prenent el compromís de tornar-hi, amb molta més calma, i sense la pressió d’una campanya electoral, abans que no s’acabi l’any, per aprofundir en tots els temes que ens estan fent arribar.
I, espero, així sí, que hem fet arribar els vostres comentaris i preguntes. Molt gustosament us atendré. Apa, doncs, som-hi.