Gambús dóna suport a Manfred Weber com a candidat a les primàries de l’EPP a president de la Comissió Europea

El democristià Manfred Weber ha anunciat aquest matí que es presentarà per liderar la candidatura del Partit Popular Europeu a les eleccions europees de 2019 i optar a la presidència de la Comissió Europea.

L’eurodiputat català Francesc Gambús, membre independent del Grup del Partit Popular Europeu, ha expressat el seu suport a Weber per a les primàries del PPE que se celebraran el 7 de novembre a Hèlsinki.

Després de la reunió del grup parlamentari en què Weber ha exposat la notícia, Gambús ha manifestat que “és bona hora perquè una persona com en Manfred pugui liderar políticament un projecte europeu que, precisament, li manca lideratge”. Així mateix, l’ha definit com un candidat “més polític que buròcrata, un real bridge builder (constructor de ponts)”.

En aquest sentit, ha ressaltat que “serà un gran spitzenkandidat (cap de llista) de l’EPP i un gran president”, perquè “és un europeista convençut i ho ha demostrat amb la seva trajectòria al Parlament Europeu”.

Notícia de l’anunci de Weber per liderar la candidatura del Partit Popular Europeu a les eleccions europees de 2019 i optar a la presidència de la Comissió Europea.