Gambús reclama “seguretat jurídica i un marc de competència just i lleial” per a PIMES i autònoms en el mercat únic digital

L’eurodiputat català afirma que tant la integració del mercat de telecomunicacions com el mercat únic digital, que van en paral·lel, són fets que fan més proper i palpable el projecte europeu

L’eurodiputat Francesc Gambús ha intervingut en el Ple del Parlament Europeu per reclamar “un corpus legislatiu comú” davant la integració del mercat únic digital.

En el debat sobre economia col·laborativa, les plataformes en línia i el mercat únic digital, Gambús ha assenyalat que cal “seguretat jurídica i un marc de competència just i lleial”, especialment per a la protecció de les pimes i dels autònoms: “calen les mateixes normes per a tots”.

“El mercat únic digital és una oportunitat per a la innovació empresarial a Europa”, ha exposat l’eurodiputat i ha indicat que “tant els models de negoci tradicionals com els basats en les noves plataformes online han d’estar atents, no només a les exigències tecnològiques, sinó a totes les noves exigències dels consumidors”.

El diputat independent en el Grup del Partit Popular Europeu a l’Eurocambra ha refermat que “la integració del mercat de telecomunicacions és un camí que va paral·lel al mercat únic digital”. Per això, ha celebrat la fi del “roaming” i ha dit que aquests “són fets que ens s’entrellacen més com europeus, que fan més proper i palpable el projecte europeu”.