Entrevista a la ràdio Ona La Torre de Torredembarra

Amb motiu de la visita a Torredembarra, l’eurodiputat català Francesc Gambús ha estat entrevistat per la ràdio local Ona La Torre, on ha tractat la tasca que està duent a terme en els àmbits de medi ambient, pesca i economia circular.

Gambús ha explicat que l’objectiu de les visites al territori és “conèixer les inquietuds que la localitat pot tenir en temes europeus”. I ha remarcat que la seva voluntat és “escoltar perquè els municipis plantegin les problemàtiques i ajudar-los en allò en què Europa tingui alguna cosa a dir”. “Connectar el que passa a Brussel·les amb les coses concretes que afecten a una localitat o territori fent aquest exercici constant de visitar el territori”, ha dit.

En l’entrevista, l’eurodiputat, únic membre català a la Comissió de Medi Ambient al Parlament Europeu, ha exposat la importància de la transició cap a l’economia circular. Amb aquest nou model econòmic pel qual aposta la UE, tal com ha explicat Gambús, s’aposta per “un triangle genuïnament europeu”: “una sostenibilitat ambiental, que permeti una sostenibilitat econòmica del sistema, i doni una sostenibilitat social, de l’estat del benestar”.

Recupera la NOTÍCIA de la visita de Gambús a Torredembarra.

Enllaç a la pàgina web d’Ona La Torre.