L’eurodiputat Francesc Gambús, el periodista Toni Aira i entitats socials debatran sobre la crisi dels valors europeus

L’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús, membre del grup EPP, ha organitzat la jornada “Una Europa amb valors” en què es debatrà sobre la crisi dels valors europeus, propostes per pal·liar l’allunyament dels ciutadans vers el projecte europeu i el paper de la societat civil per construir una Europa amb valors.

La jornada tindrà lloc el divendres, 20 de gener, a la seu de les institucions europees a Barcelona. Començarà a partir de les 9.30 h amb una conversa entre el periodista Toni Aira i l’eurodiputat Gambús i continuarà amb un debat amb les entitats socials següents: Taula del Tercer Sector, COCARMI, FATEC i FNEC.

Confirmeu assistència a: [email protected]

Accés sense barreres arquitectòniques. Entrada lliure / aforament limitat.

Per sol·licitar alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva (interpretació a la llengua de signes o subtitulació en directe), cal que ho sol·liciteu abans del 15 de gener a: [email protected]

 

PROGRAMA DE LA JORNADA:

9:30 h. Quins són els valors europeus que cal defensar?

El periodista Toni Aira conversa amb l’eurodiputat Francesc Gambús, membre del Grup EPP.

10:30 h. Quin és el paper de la societat civil per a una Europa amb valors? (taula rodona i debat posterior)

Presenta i modera:  Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu.

Intervenen: Enric Morist, vicepresident de la Taula del Tercer Sector, Antonio Guillén, president de Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), Josep Carné, president de la Federació d’Associacions de Gent gran de Catalunya (FATEC), i David Trepat, president de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC).

 

L’acte està organitzat per l’Oficina parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús i el Grup EPP al Parlament Europeu. Compta amb la col·laboració de les oficines a Barcelona del Parlament Europeu i de la Comissió Europea, i també del Consell Català del Moviment Europeu.