H_VISITES_I_TROBADES

L’EQUIP DE TREBALL DE FRANCESC GAMBÚS

Us presento les persones que m’acompanyen en aquesta experiència al Parlament Europeu. És un bon equip multidisciplinar, en què es combinen la seva experiència política, els seus coneixements tècnics i les relacions amb els sectors i agents del territori. Tant des de Brussel·les com des de Barcelona, el meu equip són a la vostra disposició.

Francesc Gambús

Frances Gambús | Eurodiputat

BARCELONA

Oriol_Lazaro

Oriol Lázaro

Barcelona (1974)
Dissenyador Industrial, estudis cursats a l’Escola Superior de Disseny (ESDI) de la Universitat Ramon Llull. Postgrau de Direcció i Administració d’empreses certificat per la Universitat Autònoma de Barcelona.
La major part de la seva carrera professional l’ha desenvolupada en el món privat (sectors d’automoció, tractament d’aigües i construcció). Va ser cap del Gabinet de la vicepresidenta i consellera de Governació de la Generalitat, Joana Ortega (2013-2014).
A l’equip de l’eurodiputat Francesc Gambús és el seu cap de l’Oficina Parlamentària i assistent local responsable de les relacions amb el territori.

e-mail

Toni_Font

Toni Font

Sabadell (1964)
Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Regidor a l’Ajuntament de Sabadell (des del 2007), diputat al Parlament de Catalunya (X Legislatura) i cap de Gabinet del Conseller de Governació de la Generalitat (1999-2001). Cap de Gabinet del President de Comitè de Govern d’Unió Democràtica de Catalunya (1992-2012).

A l’equip de l’eurodiputat Francesc Gambús és assistent local encarregat de temes sobre consum, seguretat alimentària, salut pública i sanitària, així com del sector del tèxtil.

e-mail

Joel_Navas

Joel Navas

Torredembarra (1992)
Graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rovira i Virgili; postgrau en Lideratge i Governança Local (UAB) i cursant Màster de Comunicació Política i Electoral (UAB).
Ha treballat al Gabinet de Premsa del Grup Parlamentari Català (CiU) al Congrés dels Diputats i al Gabinet de Premsa d’Unió Democràtica de Catalunya (2014-2016), entre d’altres.
A l’equip de l’eurodiputat Francesc Gambús és assistent local responsable de premsa i comunicació de l’Oficina.

e-mail

BRUSSEL·LES

Frede_Lopez

Frede López

Tarragona (1986)
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, en l’especialitat de Gestió i Administració Pública. Va ser cap de l’Oficina de Relacions Institucionals de la Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega (2011-2014).
A l’equip de l’eurodiputat Francesc Gambús és assistent parlamentari responsable del Comitè de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària, així com l’Assemblea Parlamentària Paritària amb l’Àfrica, el Carib i el Pacífic.

e-mail

Kilian_Garcia

Kilian Garcia

Esplugues de Llobregat (1985)
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra; màster en Direcció de Negocis Internacionals pel Centro de Estudios Económicos y Comerciales (ICEX). Ha treballat com a assessor comercial per a l’Oficina Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Veneçuela (2009-2010) i per al sector privat a Guinea Equatorial (2010-2011), així com a assessor polític a la Diputació de Barcelona (2012-2014).
A l’equip de l’eurodiputat Francesc Gambús és assistent parlamentari responsable de la Comissió d’Indústria, Recerca i Energia, així com de la Delegació per a les Relacions amb els Països del Màixriq, la Delegació per a les Relacions amb els Països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab, i l’Assemblea Parlamentària de la Unió per la Mediterrània.

e-mail

CONTACTA AMB NOSALTRES

BARCELONA

(+34) 688 89 69 10
oficina@francescgambus.eu

BRUSEL·LES

BRU +32 (0) 2 28 45102
STR +33 (0) 3 88 1 75102
francesc.gambus@europarl.europa.eu