Gambús referma el compromís d’UNIÓ amb la defensa de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 24 de juliol de 2015. – L’eurodiputat d’Unió Democràtica de Catalunya, Francesc Gambús, va visitar Tortosa el passat divendres 24 de juliol, on va mantenir una reunió amb representants de la Plataforma en Defensa de l’Ebre i la nova direcció d’Unió a les Terres de l’Ebre, després que el passat més de juny la Comissió Europea li respongués de forma contundent contra el pla de conca actual previst per l’Ebre.

Gambús va afirmar que “defensem i defensarem la riquesa productiva i ambiental de les Terres de l’Ebre a Europa, atès que el govern del PP manté la seva intransigència i manca de sensibilitat per tractar les qüestions ebrenques”.

L’eurodiputat democristià va aprofitar també per visitar la Festa del Renaixement de Tortosa, i va destacar l’aposta pel patrimoni cultural i històric com a motor de desenvolupament a les Terres de l’Ebre, i es va comprometre a impulsar iniciatives des del Parlament Europeu per tal de donar suport a aquest tipus d’esdeveniments de referència internacional.

Gambús es va reunir també amb el nou executiu intercomarcal de les Terres de l’Ebre per tal de coordinar-se per desenvolupar noves iniciatives per al proper període de sessions, en defensa dels interessos de l’Ebre i la seva gent.

El President del Comitè Executiu Intercomarcal de les Terres de l’Ebre, Eduard Masip, va destacar que “aquesta ha estat la primera reunió externa que tenim com a nova direcció, i hem volgut que fos amb la organització insígnia del territori, que ens ha donat a conèixer arreu de Catalunya i d’Europa, per demostrar el compromís immutable d’Unió per l’Ebre i la seua gent, identitat i interessos”.