Eurodiputat Francesc Gambús tanca una etapa al Parlament Europeu

Enllaç: https://twitter.com/fgambus_eu/status/1118498278830686208

Aquesta ha estat la meva darrera intervenció al Parlament Europeu, sobre Horizon Europe: un fons europeu que lluita contra el canvi climàtic, aposta per la recerca i pel benestar de les persones.

Un bon resum de la legislatura que tanquem i que també tanco personalment.

Només em resta dir GRÀCIES. A tots, gràcies per la confiança i la disposició.

Vaig començar en aquesta casa com a assistent de la Concepció Ferrer. Fa 5 anys, em vau encomanar el repte de defensar les idees compartides a la seu de la sobirania europea, com així he intentat fer.

Economia circular, medi ambient, indústria, innovació, Mediterrani, valors europeus, aigua, fem territori… són molts els temes que he treballat i ho he pogut dur a terme gràcies a un bon equip que m’ha acompanyat.

M’emporto una motxilla plena d’experiències i de bones persones.

Espero haver estat digne hereu d’aquells diputats demòcrata-cristians que em van precedir: Josep Antoni Duran i Lleida, Concepció Ferrer i Salvador Sedó.

Moltes gràcies a tots els que m’heu estat seguint, hàgim o no hàgim estat sempre d’acord. Segueixo a la vostra disposició, com sempre.

Ha estat un plaer.

No seria just acabar sense donar les gràcies a tot el meu equip: Frede López, Oriol Lázaro, Toni Font, Kilian Garcia, Joel Navas, Vitamine i Carles Fernández, Guillem Ribas i Rosa Maria Jorba. Sense ells, molt poc del qual heu anat seguint hauria estat possible.

Gràcies a tots!